PER NJE MARTESE TE LUMTUR :)
Dhurojani bashkeshortes/it nje histori,keshille,kompliment nga kjo faqe:)

Hixhabi dhe civilizimi

Kur u pyet për hixhabin {mbulesën} e saj nga gazetarët dhe se si ajo nuk është në përpjestim me nivelin e saj te intelektit dhe edukimit, ajo u përgjigj:

"Njeriu në kohët e lashta ishte pothuajse lakuriq, dhe kur evoluoi me intelektin e tij ai filloi të veshet me rroba. Ajo cfarë unë jam sot dhe ajo që unë kam veshur përfaqëson nivelin më të lartë të mendimit dhe qytetërimit që njeriu ka arritur ndonjëherë, dhe kjo nuk është regresive. Zhveshja e rrobave përsëri është regresive dhe të kthen në kohët e lashta''
[Nobelistja e cmimit Laureat nga Jemeni - Tawakul Karman]

'' Dhe një prej shenjave të Tij është që prej jush krijoi për ju bashkëshortet tuaja, që të qetësoheni pranë tyre, duke vënë ndërmjet jush dashuri dhe mëshirë. Me të vërtetë, në këtë ka shenja, për njerëzit që mendojnë."(Kur'an) This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free