PER NJE MARTESE TE LUMTUR :)
Dhurojani bashkeshortes/it nje histori,keshille,kompliment nga kjo faqe:)

Pergjegjesite qe ka gruaja ne jeten bashkeshortore

Gruaja duhet të ruajë sekretet e burrit të saj dhe të mbrojë jetën private martesore. Çështjet që janë private, ose gabimet e burrit, të cilat mund ta çnderojnë atë, nuk duhet të ndahen me të tjerët, ashtu sikundër burri pritet të mbrojë nderin e së shoqes. Po ashtu, gruaja duhet të kujdeset për mbrojtjen e pasurisë së burrit të saj. Ajo duhet të ruajë shtëpinë dhe pasurinë e tij me sa mundet, që të mos vidhet apo të mos dëmtohet. Ajo duhet të menaxhojë punët e shtëpisë me kujdes. Gjithashtu, ajo nuk duhet të lejojë në shtëpi asnjë njeri të cilin burri i saj nuk e pëlqen, apo të bëjë shpenzime të cilat burri i saj nuk i miraton.Gruaja nuk duhet te dale jashte shtepise pa lejen e bashkeshortit te saj,apo te beje ndonje veprim qe nuk eshte i pelqyer nga i shoqi

Gruaja muslimane duhet të bashkëpunojë dhe koordinojë punët me burrin e saj.Bashkepunimi i ndersjell eviton problemet ne jeten bashkeshortore!

'' Dhe një prej shenjave të Tij është që prej jush krijoi për ju bashkëshortet tuaja, që të qetësoheni pranë tyre, duke vënë ndërmjet jush dashuri dhe mëshirë. Me të vërtetë, në këtë ka shenja, për njerëzit që mendojnë."(Kur'an) This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free