PER NJE MARTESE TE LUMTUR :)
Dhurojani bashkeshortes/it nje histori,keshille,kompliment nga kjo faqe:)

Nëse do të niseni për udhëtim

Nëse do të niseni për udhëtim ofroni lamtumirën bashkëshortës suaj duke e këshilluar dhe përshëndetur ngrohtesisht- Thuaj që të lutet për ty

- Kërko prej kushërinjve të devotshëm dhe shokëve që të kujdesen për familjen gjatë mungesës sate.

- Jepi të holla të mjaftueshme për gjërat për të cilat mund të ketë nevojë.

- Mundohuni që të mbani kontakt me te qoftë me telefon, e-mail, letra, etj.

- Kthehuni sa më shpejt.

- Sillni një dhuratë për të!

- Tentoni që të mos ktheheni në kohë të papritur ose gjatë natës.

- Merreni me vete nëse është e mundur.

'' Dhe një prej shenjave të Tij është që prej jush krijoi për ju bashkëshortet tuaja, që të qetësoheni pranë tyre, duke vënë ndërmjet jush dashuri dhe mëshirë. Me të vërtetë, në këtë ka shenja, për njerëzit që mendojnë."(Kur'an) This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free