PER NJE MARTESE TE LUMTUR :)
Dhurojani bashkeshortes/it nje histori,keshille,kompliment nga kjo faqe:)

Nese Allahu ma mundeson qe te kem nje vajze

Nese Allahu ma mundeson qe te kem nje vajze fjalet qe do ia thoja ne prag te marteses se saj do te jene:"Oj,bija ime, ti je e edukuar dhe nuk ke nevojë për këshilla. Mos te kishe nevojë burri për grua, unë kurrë nuk do të martohesha,Por burrat janë krijuar për gratë, dhe gratë janë krijuar per burrat.Mësoji 10-të gjëra që do të duhen ne jetë:

1-Duaje burrin me dëshirë, rrespekt dhe gëzim.

2-Mos shko, ku nuk ka dëshire.

3-Dhe kurrë mos te shohë të pa stolisur.

4-Ose të ta ndjejë erën e keqe.

5-Mbaja qetësinë kur ai fle.

6-Bëja gati ushqimin sepse ashtu dëshirojne burrat.

7-Ruaja pasurin, dhe edukoja fëmijet

8-Kurrë mos e kundërshto.

9-Mos e kundërshto - përvSaveec kur ai (burri) te bjenë ne kundërshtim me urdhërat e All-llahut

10-Ruaja sekretet dhe mos e hidhëro - sepse po e hidhërove nuk do te mendojë mirë për ty".

'' Dhe një prej shenjave të Tij është që prej jush krijoi për ju bashkëshortet tuaja, që të qetësoheni pranë tyre, duke vënë ndërmjet jush dashuri dhe mëshirë. Me të vërtetë, në këtë ka shenja, për njerëzit që mendojnë."(Kur'an) This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free