PER NJE MARTESE TE LUMTUR :)
Dhurojani bashkeshortes/it nje histori,keshille,kompliment nga kjo faqe:)

Si ta besh gruan te ndihet e dashuruar

Hapi I

Tregoni asaj qe ju e dashuroni. Shume gra jetojnë me burra  qe supozojnë se ata e dine tashme. Duke i treguar me fjale, do te ndihmoje gruan tende te ndihet e dashuruar.

Hapi II

Dilni vullnetar dhe qëndroni ne shtëpi me fëmijët.  Mos prini qe çdo gjë ne shtëpi ti beje bashkëshortja.  Ngrihuni edhe  lani enët, thjeshte sepse ju  kujdeseni për te.

Hapi III

Angazhohuni  për te kuptuar ëndrrat e saj.  Nëse ju jeni te gatshëm për t’i dhëne gruas tuaj atë qe ajo dëshiron,  ju duhet et kushtoni vëmendje çfarë është ajo.  Jepi asaj një shans për ndare shpresat e saj dhe ëndrrat.  Vendosja e qëllimeve, si një çift drejt arritjes se ëndrrave te saj do te tregoje se sa shume ndihet e dashuruar .

Hapi IV

Tani gjerat qe  shume meshkuj nuk i bëjnë.  Mbani mend, lulet e saj te preferuara  dhe çokollatat qe e bëjnë atë te gëzueshme.  Detajet mund te thonë shume.

Hapi V

Tregohuni bujar me bashkëshorten tuaj dhe me vëmendje te veçante me raste. Kjo është shume e thjeshte  dhe shume e vlefshme për martesën tuaj.  Përgatit asaj  vaskën dhe vendos qirinj qe te duket sa me romanike.  Befasoje atë me një darke, bëji gjerat sipas mënyrës tende.

Hapi VI

Dëgjoni zgjidhet e saj kur keni probleme.  Ju dhe bashkëshortja juaj  jeni një skuadër dhe ju duhet ta lejoni atë qe te shprehte talentin e saj.  Burrat mendojnë ti zgjidhin vete problemet dhe  bëjnë bashkëshortet e tyre te ndihen te pa nevojshme. Dëgjoni dhe mësoni nganjëherë.

'' Dhe një prej shenjave të Tij është që prej jush krijoi për ju bashkëshortet tuaja, që të qetësoheni pranë tyre, duke vënë ndërmjet jush dashuri dhe mëshirë. Me të vërtetë, në këtë ka shenja, për njerëzit që mendojnë."(Kur'an) This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free